HABlT 35 vjeç.arja qe jeton ne Zvicer, nuk me mja.fton vetem BURRl por dua edhe …!!!

HABlT 35 vjeç.arja qe jeton ne Zvicer, nuk me mja.fton vetem BURRl por dua edhe …!!! LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Përshëndetje stafi, dua të ndaj me ju një histori timen.Jam Lendita 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në zvicerr por jetojë edhe në Zvicerr. Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak arg ëtim me shokë të ri.Nuk më mjaf.ton vetëm burrl. Me besoni jam e nd.ershme nuk dua ta tra.dh toj por vetëm një argë.tim të vogël dua ta bëj..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *