Jam n’situat shume te ke qe, Burrl mije jep gjellat per ftyre dhe thot tmbaj vetem per femit..!!

Jam n’situat shume te ke qe, Burrl mije jep gjellat per ftyre dhe thot tmbaj vetem per femit..!!

Burrl me thot ti je “gomar” te mbaj vetem per femijet,gjellen ma hedh ne fytyre dhe…-Pershndetje dua te jem anonime jam 28 vjec kam 11 vjet martes 9 vjet ishim shum te lumtur kishim dhe dy vajza vendose te shkonim greqi dhe atje po ja kalonim mir nje vit pastaj filluam pune te dy me Burrl n.Pastaj njohem disa njeres filluan sherret une flisja dicka Burrlt I thoshe shum fjale per mua dhe un… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *