Kjo vjaze kerkon hapur nje partner : Dua te iki nga fshati ska rendesi cfare moshe ke apo nese je i martuar

Kjo vjaze kerkon hapur nje partner : Dua te iki nga fshati ska rendesi cfare moshe ke apo nese je i martuar…

Jeta në fsh.at është shumë më cilësore pasi ajri është i pastër dhe natyra është e pasur me pemë,bimë e shkure të shumë llojshme..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *