Kunata me njoftoj me nji djal qe qe punonte me nje restorant

Kunata me njoftoj me nji djal qe qe punonte me nje restorant LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Kunata me njoftoj me nji djal qe qe punonte me një restorant këtu ne Triane asnjëherë nuk e kam ngr ënë Menjëherë mendja më ka shkuar, por që shpeshherë i lë.pi.nte bu.zët kur ,kunata me bindi me pr.ovu se mtha..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

ekish shum te madh ky cuni dhe ekshtu nji dit mora guxi.min dhe shkova.ishte sim.patik edhe se ishte rreth te 40 ve.Ai ishte pro.nar i restorantit mua nuk me interesonte pas.uria , kishte dhoma g.jumi mbi restorant sihte nji pa.sion i pa.ha.rur tash mendja me rrin te pr.ovoj prap me dike qe ka interes kuptohet nese ju intereson dicka mashum ne lidhje me mu apo me..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *