Kure don te mbash me nje dore edhe burrin edhe dashnorin

Kure don te mbash me nje dore edhe burrin edhe dashnorin ne fund ngelesh vetëm

Kisha nje martes te lumtur por ja qe gjdo dite thon e njëjta gje nuk hahet dhe kisha qejf te luaja bisht ngase burri ishte shum i qet dhe nuk xhelozonte per asgjë mendoja se mundem te knaqem edhe pak anash mbasi e kisha provuar disa her dhe nuk me kishte kapur dëshira me rritej edhe me shum dhe dilja gati xhdo dit me dashnorin ne vende te ndryshme dhe oh qfar lezeti nuk mbetej aspak fuqi dhe desgir te jem me me burrin dhe ngase disa her e kisha refuzuar kishte filluar te dyshoj dhe menkishte përcjell nje dite me kapi duke folur me tjetrin dhe ashtu u ndam kur e kuptoi ai tjetri frigoheshte te dal me mua me dhe ashtu kam mbetur ta ni e vetmuar pa askënd afër meje a shum kam deshir te kaloj momente dhe te kenaqem ju lutem klikoni ne reklam dhe prisni 1 minut dhe merni numerinn time me telefononi se saarrij te rij vetëm

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *