l Kerkoja Ta Bejme Prej Mrapa Te Dashurit Dhe Ai Me Ia Sepse Ishte

Une kam pasurnje ProbIemme te dashurin se i kam dasuruarPo ziclonet e ndryshme shlko qfat THobe kam kisha deshire te ma bente mu aty ai sdonte me tha mos vaIIe ti jeNjeK. edhe e ke bereme dike me heret aty une vetem doja ti jepjakNaqsi ai nuk deshiroj dhe me Ia a ishte faji im?..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *