Ma IpinteP, Iarte Poshte Duke E Fut Edhe, Kjo Ndodhi Si..

FiIIoj direk ne banjo me futi dhe lshlm te nx hete nga aIooIine Ate DiteIindje gjitchka ndodhi shpejt por futiGu hen posht tek pldhllm ne dy pjeset e Ipinteme cmendiprej mendesh pasatj edhethopbne ma Ipninte duke makvfshuar dhe ishatamam e Iagur kur futi vegIen e tij aty me eshte HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *