Pas ndarjes nga i fejuari, Bukuroshja shqiptare kerkon baba per nje femij

Pas ndarjes nga i fejuari, Bukuroshja shqiptare kerkon baba per nje femij SHlH ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Këtë javë n’Kosovë show mysa.fire ishte Shke.nda Dubova e cila tre.goi për një lidhje të de.s htuar dashurie. Ajo është në kër.kim të fat/it të jetës dhe babanë e fëmij.ës së saj që ajo ka plan të bëjë. Shk.enda nder te tjerash tregoi edhe për bizbneset e veta që ka filluar në Europë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *