“Dil të premten, se nesër më νjen bυrri dhe…”, grυαja nga Tirana kαρet mαt me dαshηοrët

“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”, gruaja nga Tirana k apet ma t me da shn.orët: Mos më… Një grua nga Lapraka, emri i saj ruhet privat, duket se nuk i ka koordinuar mirë ditët me të dashurit e saj duke krijuar “përpl as je”. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pasur më shumë se një të dashur, të cilët jetojnë në rrethe dhe vijnë dhe e takojnë në Tiranë. Por teksa e kishte lënë të takohej me njërin prej tyre, është futur në lojë i dyti që ui ka prishur planet. E gjendur përballë kësaj situate, ajo është detyruar që të dashurit të parë t’i kërkojë që të ndryshojnë ditët e takimit, pasi “dashuria e saj”, do të vinte papritur dhe kishte mall për të. Por ajo është kujdesur që atij të mos i th.yhet zemra, duke i shkruar: Mos u mërzit.. Epo i ka këto pengesa lidhja me disa partnerë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *