I Dashuri Im Aq Me Do Saqe Edhe Gishtat Mi Iepin Gjate Asaj Pune, Ja Si E

Une jam aq e Iumtur ne jeten time e sidmos ne ate pjese qe edua me shume e kam te dashurinaq te Iezzetshem saqe mi pIoteson gjitha deshirat pe dinu ju ciIat, HAP REK IAMEN ME POSHTE

Kur e bejme ate gjëneai e beneme Orete Tera kur te them me ore tetera ashtu eshte aq fo rtemaben saqe edhe gishtateMi teKe mbes ne gojImban,e gjuhenetij atytek VegIaime. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *