Vajza nga Shkodra: Diten qe u fejova u “tr.ondita” kur pashe se kush ishte babai i bυrrit

Vajza nga Shkodra: Diten qe u fejova u “tr.ondita” kur pashe se kush ishte babai i bυrrit JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Një 26-vjeçare shkodrane me anëë të një letre ka rrë.f.yer historinë e pazakontë të jetës së saj. F.ri.ka e saj më e adhe është se do të për.fu.ndojë v,ik.timë e dhu.n.ës në familje. Ndër të tjera ajo ka treguar se vjehrri ishte njëkohësisht ish i dashuri i saj.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Unë jam 26 vjeçe. Unë banoj në Perash. Para 4 viteve jam lidh me një burrë 45 vjeç. E disha se asht i martum por më ka pë.lqy. Ai vinte shpesh me pi kafe në një lokal te universiteti të Dugajt e Reja. Aty jena njoft rastësisht dhe mas dy muajsh jam lidh me te. Kam ndej e li.dhun nja 1 vit dhe mandej jena nda. Mas dy vitesh prej kësaj his.tor.ie unë kam njoft një djalë tjetër. Më qëlloi që edhe ai ishte prej Gu.rit të Zi.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *