Gruaja Nuk Ma Jep Naten, Dyshoj Se Po E Ben Me

Një 40 vjeçar ka rrëfyer problemet e tij të jetës martesore.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Ai thotë se gruaja e tij e refuzon në vazhdimësi dhe nuk dëshiron të kryej Ate Punen e as të ketë ndonjë kontakt tjetër.Burri kërkoi ndihmën e psiIoges së “The Sun” për këtë çështje, ku e gjitha sipas tij filloi në momentin që gruaja filloi të punonte, përcjell “Bota sot”.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE Hlstoria e pIote..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *