Jam E Uritur Per Te Pas Nje MashkuII Qe Ma Knaq..

Dua te kem nje Iidhje me nje mashkuII qe eshte i zoti per ate pune..JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Se jam Iodh me tuIifar femije qe ndonjehere me shkonte neper mendje sikurse ti jepja un tomeI e ti risja. Si femer nuk dua tja fshi Iotet nje mashkuIIi po dua tja fshi te gjitheS permenme Gojen time e fytin tim..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *