Ndryshon kursi i këmbimit/ Ja çfarë po ndodh sot me euron dhe dollarin

Sot, më 28 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 101.1 lekë dhe shitet me 102.1 lekë.

Euro blihet me 106.5 lekë dhe shitet 107.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.4 lekë, ndërsa në shitje me 110.3 lekë.

Paundi britanik blihet me 121.9 lekë dhe shitet me 123.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74.4 lekë, ndërsa në shitje me 76 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *