Stundenti Më Tha: Oj Teze, A Po Largohesh Pak Se Ma Qite Flak En

“Ne kemi një shtëpi të madhe, fëmijët janë të shpërndarë nëpër botë dhe vendosa ta liroj me qira një kat të shtëpisë. Një “student” i ri u vendos, kështu u prezantua. kujdesesha si për djalin tim, kur gatuaj diçka, ia çoja, ai më fton për kafe dhe çaj, thjesht afrohej afër zemrës sime.

Më tha se shkollohej me forca të veta, se ishte jetim, një i rritur me një gjyshe e cila kishte ndërruar jetë së fundmi. Një ditë unë u ktheva nga tregu, dhe ai ishtë ulur në shkallët me një palë bre,kë të holla që nuk mbulonin asgjë, e gjitha është e dukshme dhe ai po pinte një cig are. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *