VegIa Etedashurit Tim Është Aq E Madhesa Shkaktoi Qarje Te P.

Ai është 26 vjeç, unë jam 25 dhe ne kemi fjetur së bashku vetëm dy herë në nëntë muajt që kemi qenë në një Iidhje.Të kesh një të dashur meK, të madh do të thotë që te bërit e asaj punës është gjithmonë i dhlmbshëm.Sa herë që ai është përpjekur të bejme ate punen që atëherë, unë ose e kam refuzuar ose i kam marre ne goje në vend të tij,LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *