VIDEO “Nxj.errin GJO.KSlN për…”, nëna 92-vjeçare shqiptare ç.mend rrjetin me këshillat për vajzat e reja…

“Nxjerrin gj.oksin për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cm/end rrjetin me keshillat për vajzat e reja. Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj, se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe. Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA, madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që eksp/ozojnë gjo ksin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *