Shokon Këngëtarja Shqiptare Duhet Të Jesh E Pasur Dhe Të Kalosh Në Shumë Krevate

Shokon këngëtarja shqiptare Duhet të jesh e pasur dhe të kalosh në shumë krevate JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Të depërtosh në tregun ndërkombëtar muzikor, të gjithë e dimë që nuk është aspak e thjeshtë nëse je shqiptar, por nëse je artist që do të konkurrosh dhe të jesh në garë me artistë grekë në Greqi, kjo është gati e pamundur. Të paktën këtë mund ta konf.irmojnë shumë artistë e sidomos këngëtarë që kanë jetuar e ushtruar profesionin e tyre për disa vite në Greqi, të cilët janë përballur me sf ida të pafundme. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *