“U Lodha Duke I Kërkuar Burrit Të Bëjmë…”, 38-Vjeçarja E Refu.Zuar I Habit Të Gjithë

Jam e lodhur duke i kërkuar bashkëshortit tim që të bëjmë pune. Një grua ka treguar për ps ikologun e kohë më parë jeta e saj sk s uale ishte e m ah nitshme Në artikullin e botuar nga The Sun, ajo rr ëfeu se edhe kur lindën fëmijët e tyre, bënim. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE HAP REK IAMEN ME POSHTE

Rrë/fimi i plotë: Por prej 6 vitesh jeta jonë s e k l e ka qenë zhg ë njy ese.Unë jam 29-vjeç dhe partneri im është 35. Ndërsa fëmijët tanë janë 8 dhe 10 vjeç. Ndihem e re f uz uar dhe sikur ai nuk më do Ai më thotë se më do por kurrë nuk e tregon këtë. Kohët e fundit foli për martesë por nuk jam e sigurt nëse dua të pranoj që kjo do jetë jeta ime. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *