VlDEO/ FIet Njerku, Ajo Me Quan Baba Ndersa Une Ja Tregova K.. Dhe

E gjithe Hlstoria ime ndodhi papritur sepse isha duke udhetuar me kerr per te shkuar ne univerzitet pa thene ne mes te rruges pra 1 ore larg shtepise dhe 1 ore qe te arrija tek vendi ku kisha pune mu prish makina aty ndaIova dhe hypa ne autobus dhe ju Iajmorva. Per ta Degjuare Historine e PIOTE. HAP REK IAMEN ME POSHTE VlDEO

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *