CUDlT Grυαja Shqiptare: Pas 11 Vitesh Mαrtese, BURRl Mbreme Me Kerkoi Te Beja Nje Gje Qe Se Kishte

Grυαja shqiptare: Pas 11 vitesh mαrtese, BURRl mbreme me kerkoi te beja….

Mirëmbrëma të gjithëve! Pas 11 vitesh martese, burri më tha mbrëmë se dë shi ron të nd ahet me mua. Thotë që nuk ka më asnjë ndj en jë dashurie dhe se nuk gjen asnjë motiv bre nda zèmrës së tij për të vi juar jetën me mua. E pranoj, që kemi pasur disa pro.ble me dhe ke.qkup time gjatë këtyre viteve, por kemi qenë be sni kë ndaj njëri-tjetrit. E këtu në Londër të jesh bes nik është diçka e madhe dhe unë gjithnjë e kam vl erës uar fa kt in.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *