“ E Bëra me shoqen e ngushtë të gruas sepse nuk më linte rehat… por e pësova sepse….”

Një 30-vjeçar i ka shkruar psikologes së “The Sun” duke i treguar një histori të tradhtisë. Ai ndër të tjera i ka kërkuar ndihmë Deidre për ta zgjidhur këtë situatë të vështirë në të cilën ka futur veten.
HAPE/SHTYP REKLAMEN KETU

“Unë jam treguar njeriu më idiot… Prej 5 vitesh jam i martuar me një grua të bukur, të ëmbël dhe që e duam njëri-tjetrin shumë. Por një natë kur një shoku im organizoi një festë për ditëlindje, ku veç të tjerëve ishte edhe shoqja e ngushtë e gruas time.
HAPE/SHTYP REKLAMEN KETU

Ajo sapo është ngarë nga i dashuri i saj, ndërsa me në ka pasur gjithmonë një raport të afërt miqësorë. Atë natë pas festës, unë shkova të pi një gotë tek dhoma e ndjenjës së shokut tim sepse nuk po më zinte gjumi. Kur shkova aty ishte dhe ajo duke qarë. E pyeta se çfarë kishte por ajo m’u hodh sipër, filloi të më përqafonte dhe më pas të më prekte.

Kaq më mjaftoi që të humbja mendjen dhe të mëkatoja duke tradhtuar gruan time të dashur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *