Edhe pse jam e moshuar une dal ne takim vetem me djem 25 vjec, ata me dojn mua dhe me thojn se jam sheqer gjyshe

Nese deshironi te lexoni nje histori per tu motivuar te jeni e re ne shpirt atehere vazhdoni te lexoni historin time sepse une jam nje grua 55 vjeqe dhe jam e divorcuar nga burri edhe pse jemi miq une tani kur dal me djem te tjere me asnje nuk dal qe nuk eshte muskuloz dhe ner moshen 25 vjec.

Jam shume e lumtur qe jam e divorcuar me besoni sepse jeta e martuar nuk ka qene per mua zgjedhja e duhur dhe tani me duhet.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *