Shoqja E Ngushtë E Gruas Me xlCA Të Medha Ishte E Uritur Per K. Tim Ja Si Perfundoj Duke

Letra e nje 30 vjecari, drejtuar psiIoges se The Sun. “Unë jam treguar njeriu më ldlot… HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote.

Prej 5 vitesh jam i martuar me një grua të bukur, të ëmbël dhe që e duam njëri-tjetrin shumë.Por një natë kur një shoku im organizoi një festë për ditëlindje, ku veç të tjerëve ishte edhe shoqja e ngushtë e gruas time. Ajo sapo është ndarë nga i dashuri i saj, ndërsa me në ka pasur gjithmonë një raport të afërt miqësorë…. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *