Shume Kam Deshire Qe Ta Bej Prej Mrapa Burri E Ius Por Me Thot

Une jam nje fe mermeTru pte forte Thoba ime eshte shum e emadhe dhe une deshiroj qe te Kenaqemdhe Punoj.. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Une e dua Burrinpor E Shlkojse Smund te me kenaq ai kur e Bejme ate gjënë ai e zgjat vetem shume pak mlnuta dhe i tham te Iutem tani para e kryve por mbas cfare tibejme shiko si ka deshire qe edhe ajo te reIaksohet me thote jo smundem jo sben por me kon dikush tjeter ven tina me Gu he e dh embe e Han ate se eshte aq e madhe e mire sa sun irezi ston dot.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *