Unë jam shum e bukur burri nuk më meriton mua, po du me u nda sepse po e du nja ma të…!!!

Mua burri po me thot fjale te ndryshme jo te mira. Jam nje gru e martuar kam femije dhe jetoj ne perendim.Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mbyllet ne dhome nuk vjen te fl ej me mua jam e bukur shum dhe jame e sjellshme dhe qdo here mendon se une e t radhtoj.

Ai nuk fle n me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj,Une vertet jam lodh me kete s ituat jam e re kam nevoj per një burr per me fjet e jo per kso ll afe te kota per te pare. Mua burri po me thot fjale te ndryshme jo te mira. Jam nje gru e martuar kam femije dhe jetoj ne perendim. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *