Вr.аktiѕi ѕhkollën dhe bëri 5 рunë, 20-vje çarja blen ѕhtëрinë 120 mijë euro…

Një vajzë e re arriti të blinte shtëpinë e saj të parë pa ndihmë në moshën 20 vje çar edhe duke lënë shkollën në moshën 17 vjeç are.Jennie Crockar filloi kurs imin e parave nga mosha 16 vjeç are, duke bërë pesë punë me kohë të pjesshme.Në moshën 17 vjeç are Jennie vendosi të bra ktis te shkollën për të ndj ekur ëndrrën e saj për t’u bërë shitëse – dhe shpejt kurseu deri në 500 euro në muaj nga profesioni i saj… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE …LEXO ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *