0 Z0T i madh! Babai u mer je.tën dy vajzave të tija dhe tenton t’i ja pë fund edhe jetës së tij..!!!

Në këto ditë festash një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani. Si bëhet e ditur një burrë i ka ma rrë jetën vajzave të tija dhe më pas i ka dhënë fund jetës së tij. Një hetues qëndron në çerdhen e një prej vajzave të vdekura

Në fshatin Längenfeld pol icia ka gjetur të pa jeta vajzat dhe babai i tyre është gjetur në vaskë pa ndjenja. Ende është e paqartë se cili është motivi. Nëna e dy vajzave ishte në punë në një restorant. Në momentin që ajo nuk po lidhej dot me të shoqin ka marrë të motrën në telefon dhe i ka thënë të shkoj të shikoj, ç’po ndodhte në shtëpi. Vajzat e vogla u gjetën të pajeta në katin e parë të shtëpisë. Kurse babai u gjet pa ndjenja si u tha dhe më lart në vaskë. Si raportohet nga mediat gjermane ai është në gjendje të mirë në spital, por ende nuk ka folur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *