Rrëfimi Shokues I Gruas ; Në Vend Se Të Bëj Ate Pune Me Mua Burr Shlkoni Asi Gjera Ne

Një grua ndjen se është përdorur vetëm si shërb ëtore nga burri i saj, pasi ai nuk pran on të ketë lidhje per taber ate pune me të dhe në vend të kësaj shikon asi iIoj te fiImave.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Ë gjithë meshkujt shikojnë asi fiIma, sipas burrit tim.Por në çdo minutë të lirë të ditës? Unë nuk mendoj kështu.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Ai është 50 vjeç dhe unë jam gruaja e tij e shumëvuajtur 45-vjeçare.Unë e ushqeva atë pasi ishte me kancer të zorrëve gjashtë vjet më parë.U ula me të për orë të tëra në spital dhe që atëherë i kam gatuar dhe pastruar vazhdimisht.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Ne nuk kemi bërë at puneqë nga së mundja e tij. Ai thotë se është i pa fuqishëm.Njerëzit thonë se vazhdoj të dukem mirë, por ai nuk është i interesuar për mua.Shikova historinë në lapto pin e tij dhe është e qartë se ai shikon sa herë që shkoj në punë, ose madje shikon shpejt kur hidhem në dus

Ai nuk ndalet.Ai e mohoi atë derisa unë i tregova provat dhe më pas u përgjigja:
“Shumë njerëz e bëjnë këtë dhe më keq. Të paktën nuk kam shkuar kurrë në anën e err ët”.
Kam frikë të mendoj se çfarë do të thotë kjo.Ndjej se ai më ka përdorur si i çuditshëm gjatë gjithë martesës sonë.
Përgjigjja e psi: Ju jeni mjaft i re për të shijuar një jetë të mirë e asaj pune dhe nëse ai është serioz për mosfunksionimin , ai ka nevojë për një referim te një uro log.Por ai po shikon , kështu që ndoshta ai është bërë tepër i varur nga lehtësimi në ekran.Gjeni një moment të qetë për t’i thënë atij se ju mungon intimiteti dhe diçka duhet të ndryshojë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *