U Thye Shtrati Duke E Bere Ate Pune Aq Fuqishem Duke I Kercyer Ne

Ishim duke vallëzuar e duke kënduar, për disa momente u ula se u lodha, doja të pija një gotë ujë dhe Lexo Historin e Plote duke HAP REK IAMEN ME POSHTE

nipi i burrit më tha lërë se shkoj dhe e mbush unë, kështu fillon rrëfimin A.L 26-vjeçare nga Kosova. KETU MUND TA LEXONI HISTORIN E PLOTELEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *