24-vjeçarja shqiptare: Shefi 51 vjeç më mban me Iekë, m’ka gjetur punë në shtet, por në sh trat ka një probIem..!!

Pasi ka zënë të d.ashur një burrë të martuar dhe me pozitë, një vajzë nga Lezha pretendon se ka gjetur lumturinë. Ajo ka rrëfyer historinë e saj dhe ka lënë me “gojëhapur” lexuesit tanë në rrjete sociale.“I dashuri im është më i miri në botë. Ai është i martuar me letra, por më betohet që më gruan rri veç për hatër të fëmijëve dhe se ajo kujdeset për babën e sëmurë që kanë në shtëpi…LEXO ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *