Jam e ma,rtuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe…!!!

Jam e ma,rtuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe…!!! JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te du.roj burrin saher qe flet.Pr.ob.lemi eshte se nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet me pr.ek, Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk esht njeri of.en.don kur ti vjen rasti.Mundohet me kan mbrete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje pot.ere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka mbr.oj.tur nuk di Qfar te bej..JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *