Kam qen e martuar dy her dhe fati keshtu e deshti tani jam e lir kerkoj vetem te moshuar mbi 55 vjec

Kam qen e martuar dy her dhe fati keshtu e deshti tani jam e lir kerkoj vetem te moshuar mbi 55 vjec LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Kur e them se kerkoj mbi 55 vjec nuk don te thot se me te ri nuk e dua por esht e hishme te jet mbi 55 tat sepse edhe un kam do vjet edhe tani mos te behem sikur un jam e vet mja gru ne ket tok, per ate e thsh ne fillim se mir kish qen te jet mbi 55 tat por edhe me i ri me qen ska d ert per mua por se di ai si do dje het te jem un me e moshuar se ai…Tani per mom entin jam ne durres por ketu do jem vetem tre dit pasi sho qja ime do kth ehet ne gurbet e thash mos ta le vetem dhe erdha me te, por un mun dem te takohem me ju po de shet nuk e kam p robl em vendin se kam pat eten dhe vetur en time..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *