Vjehrra me thoshte, kur t hysh mu la duhesh me me tregu, pastaj e kuptova pse

Vjehrra me thoshte, kur t hysh mu la duhesh me me tregu, pastaj e kuptova pse.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Rruga e suksesit tim ka qene ashtu si e shume njerezve te tjere te suks esshem por kam punuar shume dhe gjate gjithe kohes kam qendruar i mot ivuar, vjehrra ime saher qe hysha me u la me thoshte duhesh te me tregojsh sepse dua ta di kur e b en ti me djalin tim, a je duke e kena qur apo jo? Per te lexu ar his torine e pl ote timen..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *