E mrekullueshme! 32-vjeçarja mposht ka.nc.er.in e rr.allë dhe sjell në jetë fëmijën e parë

Në moshën 32 vjeç, Georgie Kats nga Australia e cila i kishte të gjitha një karrierë të suksesshme, një burrë të pashëm, në vitin 2019 mori lajmin se do bëheshe nënë për herë të parë. Ajo kishte një punë me reklama që i duhej të udhëtonte në çdo vend të botës. 🔻KUSH E URON ZOTI I DHASHT GJITHA TE MIRAT NE JETE😍🔻

Pas 8-muajsh shtatzënë ajo zbuloi një gungë të vogël me ngjyrë mishi në këmbën e saj të majtë. Kjo gungë ishe një lloj k.an.ce.ri i r.ra.llë i quajtur Liposarcoma që po rriteshe në trupin e saj dhe me një bi.op.si mjekët zbuluan lajmin e hi.dhur. Në muajin dhjetor, 3 muaj pasi ajo lindi vajzën të cilën e quajti Antonia, ajo iu nën.sh.trua një ndë.rh.yr.je kirurgjikale e cila doli me sukses, por ishte e de.yrue.shme që vajzës t’i p.rit.e.she këmba. Ajo kujton dhi.m.b.jen dhe fri.k.ën që e kapi gjatë kësaj periudhe dhe mendonte çfarë do ndodhte me vajzën dhe burrin e saj nëse vd.ist..e. Li.posa.rc.ma është një lloj k.nc.e.ri që fillon në qelizat dhjamore, zakonisht në muskujt e krahëve, këmbëve ose barkut. Në mënyrë tipike prek personat e moshës 40 deri në 60 vjeç, por në raste të rr.alla ndodh edhe në mosha më të vogla. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *