Kemi dy fë.mijë bashkë, si ma bë ri këtë/ Gruaja tregon historinë e DH lMBSHME: Burri më Ia për

Unë që po ju shkruaj jam një grua 35 vjeçe dhe kam dy fëmijë; një djalë dhe një vajzë. Jam martuar e re dhe me shkuesi. Burrin e kam 15 vjet më të madh se vetja. Ai ka punuar punë jo të rën da dhe nuk ka r.ënë. Edhe unë nuk jam mbajtur ndonjëherë për e bukur, kështu që nuk duket shumë diferenca jonë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Gjithmonë kam patur ma nin ë t’i zgjedh shoqet më të vjetra se veten. Para tre vjetësh, nd.ërrova shtëpi. Isha e re në lagje dhe një ditë kërkova ndihmë te shtëpia përb.allë. Aty më doli një grua që në pamje të parë dukej shumë e re. Ishte e mbajtur dhe dukej si moshatare e imja. Ajo u tregua e gatshme të më ndihmonte. Kisha vajzën me të vj.ell.a dhe më duhej ta çoja në sp ital. Ajo s’bëri as një, as dy, por mori makinën e saj dhe na çoi në spi tal. Vajza kishte vetëm një vi.rozë, ndaj mjekët i vunë një se.rum dhe u bë menjëherë mirë. Komshia ndenji me ne derisa mbaruam dhe më pas na solli në shtëpi. E ndjeva se i det yro hes ha dhe zgjata lekët, por ajo nuk pranoi. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

– Ç’është ajo fjalë? Sa herë të kesh nevojë, mos e ki pr ob lem. Më dha edhe numrin e telefonit për sa herë të kisha nevojë dhe e mbyllëm me kaq. E ftova të vinte ndonjë ditë në shtëpi. Të nesërmen, trokiti dera. E hapa. Ishte komshia. Si perfundim.. burri im po shkonte me te dhe une nuk e dija.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *