Pagoi që ti linin gruan shta.tëzënë, dështon 72 herë dhe ajo që zb.ulon më pas është sho.kuese

Ngjarja ka ndo.dhur në Shtutgart, Gjermani ku Demetrius Soupolos bashkë me bashkëshorten e tij vendosur të kenë një fëmijë. Pas disa ten.tat.ivash të dështuara ata i janë drejtuar mjekut, ku pas disa analizash ka dalë se Demetrius Soupolos ishte ste.ril dhe se nuk mund të bënte fëmijë..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *