Skena në mes të qytetit që i la të gjithë gojëhapur, gruaja i afrohet burrit dhe i bën…!!

Muzikantët e rrugës janë si kripa dhe piperi i një qyteti. Nuk ka asgjë më të këndshme sesa të befasoheni nga një zë i mrekullueshëm ose një melodi emoc.ionuese, ndërsa ecni të zhy.tur në mendimet tuaja në rrugët e qytetit.Ne shpesh habitemi se sa të talentuar janë shumë artistë të rrugës. Por ajo që sigurisht nuk pritet është se ky talent i madh mund… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *