VIDEO / Familja në va.rreza tme.rron banorët, ja qfare po benin..!!

Pjesëtarët e një familje janë vënë në qendër të kr iti ka ve pasi vendosën që ta vinin zgarën dhe të shijonin një drekë jashtë në var rez a, mbi një va rr.Sipas asaj që shkruan e përditshmja britanikeThe Sun, banorët e zonës në Otley të Leeds, Britani, të cilët po kalonin aty pranë u tro n ditë n nga kjo skenë.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *