55-vjeçarja: Nuk pendohem që vr.ava burrin, e kishte shitur vajzën në Greqi

Afërdita Nakoleci ka rrëfyer për emisionin “Real People” në Euronews Albania, historinë e dhimbshme të jetës së saj. Dita nuk pendohet për veprimin që e detyroi të kalojë 6 vite në bu/rg. Ajo nuk mund t’ja falte burrit të saj ab/uz/imin me të bijën dhe shfrytëzimin për pr/ost/itucion. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

“Ka ab/uzuar me të. Nuk jam bërë pi/shman, asnjëherë në botë. Fëmija nuk ishte në shtëpi se ai abu/zonte me të. E kishte shitur fëmijën në Greqi. I kishte bërë presion që do e vr/isja unë, por nuk do e bëja. I thoshte që të mos më tregonte që e kishte përdorur për vete”, theksoi ajo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *