Jam 30 vjeqare ja si ma beri 50 vjecari me d er dhi 3 her

Pershendetje Jam 30 vjece, Dua me nda Nje histori me ju dhe ta marre nje mendim une kam pasur nje Lidhje me nje 50 vjecare qe ishte i mire ne ate pune mirepo, Per ta degjuar Historin e Plote nga zeri i kesaj vajze HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *