Jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel mor djal un bej edhe

LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME Jam nga fshati apo me mir f.shatare por a e din se ta la synin qel mor djal un ti mos me thu.aj se skam takat se e pash disa me…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *