Gazetari i njohur dyshohet se e ka rrahur babin e tij(Video)

Video shumë e rëndë. Ky është Robert Staka, një ordiner që prezantohet si gazetar. Ka rrahur babanë dhe e mohon si baba, atë që e rriti dhe e shkolloi. Më parë ka rrahur edhe nënën. Do që t’i nxjerrë nga shtëpia, të shesë banesën dhe me paratë e shitjes të ‘luftojë padrejtësitë’ si Don Kishoti. Skandali qëndron në faktin se ende nuk është arrestuar, për t’u mbyllur në qeli ose në një qendër të shëndetit mendor. Kërcënon çdo ditë prokurorë, gjyqtarë, policë, gazetarë, politikanë etj. Me mendjen e tij të çartur lufton virtualisht edhe me Bajrat dhe Licët, i fton në duel, por në fund rreh nënën dhe babanë e tij.

https://vm.tiktok.com/ZMjHCAn17/

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *