Ngjarje e pazakontë: I’a marrin nusen ditën e dasmës, “kapen” pamjet nga kamerat (VIDEO)

Ngjarje e pazakontë: I’a marrin nusen ditën e dasmës, “kapen” pamjet nga kamerat. Kjo video ka bërë të ngelin të habitur shumë njerëz dhe është ndjekur në masë të madhe. Ndiqeni të plotë VIDEON

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *