Njihuni me fshatin e mrekullive shqiptare, ja befasitë që ofron ky vend: Zoti e ka bekuar Shqipërinë me bukuri!

Si një surprizë në prag të këtij viti jo fort të mbarë, na shfaqet krejt papritur një nga mrekullitë e Librazhdit. Fshati Fushë Studën, Stëblevë ku na bëri të kuptojmë se në këto vise të begata dashuria, bukuria dhe bujaria marrin tjetër kuptim.

Fshati Fushë-Studën, atraksion për të apasionuarit e turizmit malor.Nuk e dinim se do të njihnim njerëz kaq të mirë, si Rizai një bari që na priti i pari me një gëzim të madh apo nënë Hane, 85 vjeçarja që të mbushte me optimizëm teksa fliste dhe vraponte drejt qengjave në luginat e gjera të dala si nga përrallat e motçme apo dhe banorët e tjerë që veç portave të shtëpive nuk kursyen ato të shpirtit. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Por, gazetarja Ilnisa Agolli na prezanton si fillim me Kullat e Llangës,300 vjeçare ku gjendet i gdhendur simboli i Yllit të Davidit, për të mbërritur në lagjen e parë më pas, e quajtur “Post obll ok”. Cila është arsyeja? Ku mund të shkosh këtu dhe çfarë mund të shohësh? Krenaria Fushë Studnës është liqeni saj, kulinaria e shijshme, natyra e vi rgjër dhe Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *