Rrëfimi tronditës: U shita në Itali nga i dashuri im dhe shoku i tij…

E ftuar sot tek “Ka Një Mesazh Për Ty” ishte Valbona”. Historia e Valbonës nis 26 vite më parë, në Elbasan, kur në vitin e fundit të gjimnazit u njoh me një djalë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

E rritur me dashuri, e lumtur dhe në hapat e parë të një lidhjeje, ajo ndihej plot shpresa për të ardhmen deri në ditën kur ndryshoi gjithçka dhe jeta e saj do të kthehej përmbys brenda një taksie. Valbona: Në vitin ‘96, isha maturante, njoha një djalë që ishte kthyer nga Italia dhe ishim shumë të lidhur në kuptimin që u pëlqyem sapo u pamë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *