29-vjeçarja bën veprimin e turpshëm/ ”As që dua ta di se çfarë thotë babai dhe nëna ime”

Marie është një 29-vjeçare gjermane, që bën një punë ndryshe nga shumica e vajzave. Marie mund të fitoj deri në 5 mijë euro në natë. Ajo punon me pagesë për të kënaqur burrat e mëdhenj në moshë. Po a i intereson se çfarë mendojnë prindërit e saj për të dhe për punën e saj? LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Marie thotë: Mjafton sa fitoj, i fitoj kollaj dhe as nuk dua ta di se çfarë mendon babai im për këtë, as nëna ime.” Sa më shpejt të jetë e mundur, ajo dëshiron të shfaqet përsëri para burrave të vërtetë në vend se para kamerës së telefonit celular, madje ajo thotë se në mënyrën e parë bënte edhe më shumë para. Por jo vetëm kaq, pasi 29-vjeçarja i tall vajzat që punojnë tetë orë dhe marrin pak para. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *