Arrestohet gazetari Robert Staka i cili kishte rrahur babain e tij pak dite me pare

Arrestohet gazetari Robert Staka i cili kishte rrahur babain e tij pak dite me pare

Sipas burime nga Joq Albania behet e ditur se gazetari Robert Staka eshte ndaluar dhe arrestuar nga policia e Shkodres per kanosje dhe rrahje te babait te tij.

Per informacione me te detajuara do presim ne vijim..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *