Dh.unë në një shkollë të mesme, mësuesi dhe nxënësi përleshën në klasë për celularin

Një incident ka ndodhur në një shkollë të mesme në Smederevë të Serbisë. Pasi mësuesi u përpoq ti merrte telefonin nxënësit, ata u përleshën në klasë.

Në videon e realizuar nga një nxënëse e së njëjtës klasë shihet mësuesi që i merr telefonin një nxënësi të vitit të dytë të gjimnazit dhe kthehet në vend. Përleshja vazhdoi edhe në sekondat në vijim, ku mësuesi dukej tejet i zemëruar nga sjellja e nxënësit, i cili me këmbëngulje tentoi t’i rrëmbejë telefonin që i kishte marrë.

Pasi nxënësi arriti ta kthente telefonin, ai e shtyu edhe një herë mësuesin drejt dërrasës së zezë dhe përfundoi duke u larguar nga klasa. Në video dëgjohen edhe të qeshurat e nxënësve teksa po zhvillohej përleshja mes mësuesit të matematikës dhe nxënësit. Autoritetet policore serbe tashmë kanë nisur hetimet rreth rastit.

https://x.com/sabljalo/status/1631633242901151744?s=46

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *