Moderatore e provokon ish drejtorin e policise,ai nxehet keq dhe reagon duke…

Moderatore e provokon ish drejtorin e policise,ai nxehet keq dhe reagon duke…

Ne Kojshia Shoe ishte i ftuar ish drejtori j policise se pergjithshme te kosoves gjate udheheqjes se Hashim Thacit si President,gjate debatit moderatori e proovokon me nje pyetje dhe ai nxehte keq,per me teper ndiqni videon me poshte

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *